Olcay çözülemiyor..! Bitirin şu krizi!

Trabzonspor’da yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Olcay Şahan krizinin çözümü için zaman daralıyor… Ara transfer döneminin bitmesine 2 gün kala affedilip affedilmeyeceği belirsizliğini koruyan tecrübeli oyuncu geri dönüş için iyi niyetli bir duruş sergilerken yönetimin sorunu nasıl çözüme kavuşturacağı merak konusu. Sezon başında yıllık ücretinde fedakarlık yapan ve takımda ağabey olarak gençlere örek olan Olcay’ın sezon sonuna kadar kadro dışı kalma pahasına da olsa bordo-mavili takımdan ayrılmayı düşünmediği konuşuluyor.

Trabzonspor yönetimi, Olcay sorununu çözmek için ilk olarak alacaklarından fedakarlık yapıp sözleşmesini feshetmeyi planlamış ancak bu düşünce tecrübeli oyuncu cephesinde karşılık bulmamıştı. Yönetimin Olcay’ın kapısını bir kez daha çaldığı ancak bu kez farklı bir teklifi gündeme getirdiği öğrenildi. Sezon başında takımda fedakarlık yapan 3 oyuncudan biri olan Olcay’dan tekrar fedakarlık isteyen yönetim, tecrübeli oyuncuya sezon sonunda tekrar masaya oturma teklifini de getirdi.

Yönetimin bu teklifine tecrübeli oyuncunun, “Trabzonspor için her türlü fedakarlığı yaparım” yanıtını verdiği ve yeni şartlarda sözleşmesinin de uzatılmasını talep ettiği öğrenildi. Trabzonspor kurmaylarının ise sezon sonunda tekrar durum değerlendirmesi yapılması yönünde bir tavır ortaya koymasının güven sıkıntısı yarattığı ve uzlaşma sağlanamadığı öne sürüldü. Olcay konusunda bugün ve yarın hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporOlcay şahan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.