Operasyon zamanı!

Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Alanyaspor maçı öncesinde takımda operasyon yapmayı planlıyor… 5 haftalık beraberlik serisinin ardından Başakşehir karşısında alınan yenilgi ve ortaya konan futbol nedeniyle keyfi kaçan Çalımbay, Alanyaspor maçında bazı oyuncularını kızağa çekecek. Özellikle gol yollarındaki sorunu çözmeye çalışacak olan Çalımbay’ın, operasyona savunmadan başlaması ve Stoperde Uğur-Hubocan ikilisine görev vermesi, sol bekte de yeni transfer Novak’ı görevlendirmesi bekleniyor.

Başakşehir maçında formasını Onazi’ye kaptıran Kucka’nın da hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Alanyaspor maçına ilk 11’de başlamasına kesin gözü ile bakılıyor. Çalımbay en büyük sıkıntıyı ise hücum hattında çekiyor. Son haftaların formda ismi Sosa’yı kesmek istemeyen Çalımbay, N’Doye ve Castillo ikilisinden birine de takımda yer açarak, daha fazla golcü alternatifi yaratmak istiyor. Burak’ın sakatlığı ve Başakşehir maçında ki performansı nedeniyle Çalımbay’ın forvet hattında Rodallega tercihini de ciddi ciddi hayata geçirmeyi planladığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.