Oynarsanız hakemi de yenersiniz

Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan maç sonrası Palabıyık'a gönderme Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Hüseyin Çimşir'in takımı Trabzonspor ile Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Fenerbahçe kozlarını paylaştı.


Maçın ardından konuşan  Trabzonspor teknik direktörü Ahmet Ağaoğlu,, “Çok önemli maçtı kazanmamız gereken maçtı. Maç öncesi yaratılan spekülasyonları herkes biliyor, herkesin malumu. Seyirci üzerinde de baskı kurulmaya çalışıldı. Geçmiş yıllarda ki senaryoların bir benzerini izledik son 3 haftadır. Hepiniz gördünüz Trabzonspor seyircisi son derece olgun, son derce bilinçli, şok gole rağmen takımını desteğini esirgemedi. Sahaya tek bir yabancı madde dahi atılmadı. Önemli olan buydu. Gösterdikleri performanstan dolayı bütün futbolcularımızı kutluyorum. Tebrik ediyorum. Hocamızın alnından öpüyorum. Oyuncularımızın alnından öpüyorum. Son derece güzel mücadeleydi. 
Hakeme ayrı parantez açmak istiyorum. Bu maç şunu gösterdi. Oynarsanız hakemi de yenersiniz. Oynadık hakemi de yendik” dedi. 

Ağaoğlu, “Her maç kendi özelinde önemli maçtır. Bundan sonra zaten Erzurum, Gençlerbirliği ve içerde Sivas maçı var. Bir maçı almakla pembe rüyaları görmek, şampiyonluk şarkıları söylemek son derece yanlış olur. Verilmesi gereken bir ders vardı, o dersi de futbol oynayarak sahada verdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

Ağaoğlu, devlet yardımı söylemlerine ise, “Trabzonspor’da olumlu bir şey yapılıyorsa bu ekip çalışmasıdır. Son 48 saat inanılmaz ekip çalışması vardı. Hiç uyumadık. Dün 8’e 5 kala lisansını almamıza rağmen uyuyamadım. Stres yorgunluk etkiledi. Biraz yıprandık. Bu taraftara bu caima her şeyin en güzeline layık. Devlet yardımı söylüyorlar. Bir şeyi unutuyorlar. Bize Allah yardım ediyor. Allah her zaman doğrunun dürüstün yanındadır. Öyle devlet yardımıyla, BM yardımıyla olacak işler değil bunlar. Tekrar tekrar söylüyorum. Herkes söylemine dikkat etsin. Mücadeleyi sahada verelim. Sporun ruhuna sadık kalmaya çalışıyoruz. Bunun dışına taşıyarak orada savaşmamızı istiyorlar, biz sahada savaşıyoruz” diyerek yanıt verdi.  Ali Koç’nu geçen sene Trabzon’a rahat gelmesi ancak bu sezon protesto edilmesiyle ilgili olarak ise Ağaoğlu, “Bu konuyu Ali Koç’a sorun o cevaplasın. Çünkü sebep olan ben değilim” diye yanıt verdi.  
 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSivasHakem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.