'Oyuncularımı tebrik ediyorum'

'Oyuncularımı tebrik ediyorum'

Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman, Sivas Belediyespor maçı sonrasında yaptığı konuşmada oyuncularını tesrik ettiğini söyledi. Karamani “Ligde olsun kupada olsun oynadığımız hangi takım olursa olsun rakiplerimize saygı duyuyoruz. Maçtan önce onu ifade ettik. Rakiplerimizde olsalar, bunları bizizm kardeşlerimiz.  Kendileri adına bir şey gösterme peşinde olacaklar. Ağabeylik, rakibini sarıp sarmalamaktır. Bugün iyi bir ev sahipliği yaptılar. Moralli olmak güzel. Her hangi bir ciddi sakatlık vermeden maç tamamlamak bizim açımızdan sevindirici” dedi. 

Trabzonspor’da sakat oyuncuların durumuyla ilgili açıklama yapan Karaman, “Sosa sakat oynuyordu, Onazi sakat oynuyordu, Abdüş sakat oynuyor. Yusuf, biraz sıkıntı yaşadı. Pereira cezalı.. Kucka 33 gün üstüne ilk defa dün bizimle antrenman yaptı. Bugün kısmen görev aldı. Bazı zorluklarımız var, ama bu zorluklar mazeret üretme kültürümüz daha farklı noktaya çekmiyor. Kadromuz var bu kadromuz içinde en iyisini düşündüğümüzle beraber Rizespor maçına o şekilde hazırlanacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.