ÖZÜR DİLEYENİ BÖYLE LİNÇ ETTİLER

Samsun'da geçtiğimiz günlerde Trabzonsporlu bir çocuğa kendi isteğiyle Samsunspor forması giydirilmesi sonrası olayın provake edilmesi sosyal medyada iki kulüp taraftarları arasında gerginlik yaratmıştı.Olayın bu şekilde kapanmasının ardından Samsunspor gerginliği pankartla sahaya taşıdı. Kırmızı beyazlı ekip Sancaktepe FK maçında sahaya çıkarken futbolcuların elinde " Bu şehrin çocukları Samsunsporludur" yazan bir pankart yer aldı. Trabzonspor'a gönderme olarak algılanan bu pankart kısa sürede sosyal medyada tepki topladı. İki kulüp arasında yıllardır gerginliğin sonlanması için uğraşılırken böyle anlamsız bir polemiğe girilmesi bordo mavili taraftarların tepkisini çekti.

Tepkilerin artması sonrasında Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak kulüp olarak özür dilediklerini belirtti. Yıldırım "Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş YKB olarak Samsunspor'un dün sahaya bu pankartla çıkmasına bir anlam veremedim ve üzüldüm! Yazık çocukları bu kötü polimiğe çekmeye. Kulüpler bu işlere girmemeli! Uğraş verdiğimiz Kulüpler Birliği dostluğuna yazık oluyor. Kulüp olarak özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.