SAVCI HAPİS İSTEDİ  

Nijeryalı futbolcunun ezdiği çocuğun ailesi uzlaşmayı kabul etmedi

Trabzon’un Akyazı Mahallesi’nde 25 Ağustos 2019 tarihinde Efe Ergün Kasım’a aracıyla çarptığı belirlenen Ogenyi Eddy O. hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

“ÇARPTI KÜFÜR EDEREK KAÇTI”

Trabzonsporlu eski futbolcu Ogenyi Eddy O., Trabzonspor –  Yeni Malatyaspor maçını ardından stadyumdan 34 BNS 628 plakalı aracıyla ayrılırken,  15 yaşındaki Efe Ergün Kasım’a çarptı. Kazanın ardından küfür ederek olay yerinden uzaklaştığını iddia eden Efe Ergün Kasım kalçasının kırılmasına neden olan Denizlisporlu futbolcudan şikayetçi oldu. Trafiğe kalmamak için maçtan erken çıktığını ve yolu karşıya geçerken Ogenyi Eddy O.’nu kullandığı aracın aniden hızlandığını belirten Kasım, “Bana çarptıktan sonra ayağa kalktım, olayın heyecanıyla özür diledim. Bana fuck you diyerek küfür etti. Olay yerinden uzaklaştı” dedi.

“O GENÇ BENDEN ÖZÜR DİLEDİ”

Kazanın ardından futbolcunun ifadesine başvuruldu. Yaşanan kazanın ardından çarptığı gencin aniden yola fırladığını ve kendisinden özür dilediğini belirten Ogenyi Eddy O. “Frene batsam ama mesafe kısa olduğu için duramadım. Araçtan indim. Benden özür diledikten sonra kalabalık toplandı. Bende bir şey olmadığı gerekçesiyle olay yerinden uzaklaştım. Kesinlikle kaçmadım” dedi. Bu arada mağdur yakını ve görgü tanıklarının ifadesi alınarak dosyaya kondu.

UZLAŞAMAZSA YARGILANACAK

Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan soruşturma dosyası, uzlaştırma bürosuna gönderdi. Uzlaşma kapsamında suçlar arasında yer alan taksirli yaralama suçunun şüphelisi Ogenyi Eddy O.’nin mağdur tarafından affedilmedi. Uzlaşmaya kabul etmeyen küçük çocuğun ailesi şikayetini yeniledi. Denizlisporlu Ogenyi Eddy O. hakkında taksirli yaralama suçundan üç aydan bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Soruşturmacı savcı, Ogenyi Eddy O.’nin suçlu bulunması halinde ehliyetine el konulmasını istedi.

Anahtar Kelimeler:
SavcıAkyazıNijeryaEfe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.