Şenol Güneş'in yeni adresi belli oldu! İşte onu isteyen ülke...

Geçtiğimiz sene Ekim ayında Valerien Ismael'in yerine Beşiktaş teknik direktörlüğü görevine gelen Şenol Güneş, başarılı bir çizgi yakalasa da bu sezon istikrarsız sonuçlarından ardından görevinden istifa etmişti. Bir süredir sessizliğini koruyan deneyimli hocanın yeni takımı için flaş bir iddia gündeme geldi.

Konferans Ligi'nde Lugano'ya kaybedilen maçtan sonra Beşiktaş'taki görevinden istifa eden teknik direktör Şenol Güneş, siyah-beyazlı kulüpteki ikinci döneminde takımın başında çıktığı 41 maçta 28 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.

ŞENOL GÜNEŞ: HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM

Beşiktaş'taki görevinden istifa eden teknik direktör Şenol Güneş, ayrılığın ardından veda mesajı yayımladı. Güneş, "Beşiktaş'ın sembolü ve gururu olan taraftarımıza veda ediyorum. Kalbim daima sizinle olacak. Ben hakkımı helal ediyorum lütfen siz de hakkınızı helal edin. Yıl sonunda şampiyon olmak isteyen bir hoca olarak erken ayrıldığım için herkesten özür diliyorum" demişti.

İstifa sonrası sessizliğini koruyan Şenol Güneş'ni yeni takımı için çok çarpıcı bir iddia gündeme geldi.Yönetimi altındaki Beşiktaş'ta beklentilerin çok altında bir performans ortaya koyan ve görevinden ayrılan teknik direktör Şenol Güneş'in yeni rotası belli oluyor.

AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI TÜRK HOCA İSTİYOR

Türkiye Gazetesi'ndeki habere göre, teknik direktör Giovanni De Biasi ile yolları ayıran Azerbaycan Futbol Federasyonu, yeni teknik direktörün Türk olması konusunda ortak bir fikre vardı.

İLK HEDEF ŞENOL GÜNEŞ

Azerbaycan Futbol Federasynu yetkililerin gerçekleştirdiği toplantıda Şenol Güneş isminin ağır bastığı iddia edilirken, yılbaşına kadar kesin kararın verileceği belirtildi.

Şenol Güneş'in ise gelecek olan tekliflere açık olduğu ve Azerbaycan Milli Takımı'na sıcak baktığı belirtiliyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN 2. BEŞİKTAŞ KARNESİ

Beşiktaş, Şenol Güneş önderliğinde bu sezon çıktığı 15 resmi mücadelede 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşarken, 27 gol atıp 18 gol yedi.

AVRUPA'DA GRUP MAÇLARI ÖNCESİNDE 6'DA 6 YAPTI

Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Beşiktaş, grup maçları öncesinde 3 eleme oynadı.

İkinci eleme turunda Arnavutluk ekibi Tiran'ı, üçüncü eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftchi Bakü'yü eleyen Beşiktaş, play-off turunda da Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını eledi. Siyah-beyazlılar rakipleriyle oynadığı 6 maçı da kazanırken, 14 gol atıp 5 gol yedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup maçlarına kalan siyah-beyazlılar, D Grubu'nda oynadığı ilk maçta Belçika deplasmanında Club Brugge ile 1-1 berabere kalırken, sahasında oynadığı mücadelede İsviçre ekibi Lugano'ya 3-2 mağlup oldu.

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde bu sezon Trendyol Süper Lig'de istikrarı yakalayamadı. Ligde boy gösterdiği 7 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan siyah-beyazlı takım, oynadığı maçlarda üst üste galibiyet elde edemedi. Beşiktaş, 7 maçta 13 puan toplarken, 10 gol atıp kalesinde 9 gol gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.