Sergen Yalçın ve Hüseyin Çimşir'den flaş kararlar!

Dev maç öncesi Sergen Yalçın ve Hüseyin Çimşir'den flaş kararlar! İşte muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak olan zorlu karşılaşmada Fırat Aydınus düdük çalacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın flaş kararlara imza attı. Trabzonspor'da ise Hüseyin Çimşir, Nwakaeme'nin yokluğunda yıldız isme forma şansı verdi.

Vodafone Park, bu akşam sezonun en önemli maçlarından birisine sahne olacak. Geçtiğimiz hafta 1-0'lık Başakşehir yenilgisiyle yarışta yara alan Beşiktaş, lider Trabzonspor karşısında belki de son kozunu oynamak için sahaya çıkıyor.

Siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek hem puan farkını azaltmayı hem de şampiyonluk mücadelesi veren diğer rakiplerinin birbiriyle karşılaşacak olmasını avantaja çevirmeyi hedefliyor. Şampiyonluk hasretine son vermek isteyen bordo-mavili ekip de kritik randevudan galibiyetle ayrıldığı takdirde, önemli bir engeli daha aşmış olacak.Beşiktaş, Süper Lig'de geçen haftayı zirvenin 8 puan gerisinde 7. sırada tamamladı. Bir maç eksiği bulunan Trabzonspor  ise en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in 1 puan önünde lider bitirmeyi başardı.

KANATLAR LENS VE CANER'E EMANET

Trabzonspor maçına fizik kapasitesi yüksek ve oyunun savunma yönünde de etkili olabilen ilk 11'le çıkmayı planlayan BeşiktaşTeknik Direktörü Sergen Yalçın, geçtiğimiz hafta 1-0 kaybedilenMedipol Başakşehir maçında hayal kırıklığına neden olan Abdoulay Diaby ve Kevin N'Koudou'yu yedekte bekletecek. Genç çalıştırıcı, sağ kanatta Jeremain Lens'e sol kanatta ise Caner Erkin'e görev verecek.

Sol bekte de Caner'in yerine sözleşmesindeki 2.8 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu iptal edilen Pedro Rebocho oynayacak. Öte yandan 47 yaşındaki teknek adamın, futbolcular arasındaki rekabeti üst düzeyde tutabilmek adına taktik antrenmanlarda as-yedek ayrımı gözetmeden takımı sahaya sürdüğü öğrenildi.

6 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta hastalığı nedeniyle Adem Ljajic takımdaki yerini alamayacak. Sarı kart cezası biten Gökhan Gönül ise tekrar 11'e dönüyor. Öte yandan siyah-beyazlı takımda Burak, Atiba, Caner, N'Koudou, Umut ve Boyd Trabzonspor  maçında kart gördükleri takdirde gelecek haftaki Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

TRABZON İÇİN 3 PUANDAN FAZLASI

Trabzonspor Beşiktaş karşısında sahadan galibiy, tle ayrılması halinde hem bireysel hem de takım halinde daha önce elde edilen birçok başarıya da bir adım daha yaklaşacak ya da egale edecek. İşte galibiyetin Fırtına'ya getirecekleri:

1- Siyah-beyazlı takım karşısında 1983'ten bu yana ilk kez üç maç üst üste kazanmış olacak.

2- Hüseyin Çimşir'in, kendisi gibi 2004-2005 sezonunun devre arasında göreve başlayan Şenol Güneş'in 5 maçlık kazanma serisini yakalayacak.

3- 17 golle krallık yarışında ilk sırada bulunan Sörloth, ağları sarsması halinde Şota'nın (25) ardından Trabzonspor'un en fazla gol atan yabancısı unvanını alacak. 4- 2003-04 sezonunun ardından (11 maç) 7 maçla son 15 sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ

KARIUS

GÖKHAN GÖNÜL

VIDA

VICTOR RUIZ

REBOCHO

ELNENY

ATIBA

CANER ERKİN

LENS

BOATENG

BURAK YILMAZ

TRABZONSPOR

UĞURCAN ÇAKIR

PEREIRA

DA COSTA

CAMPI

NOVAK

SOSA

DOĞAN ERDOĞAN

NDIAYE

GUILHERME

EKUBAN

SÖRLOTH

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.