Severek ayrılalım!

Başkan Ağaoğlu, kalmasını istiyor ama Yusuf Yazıcı’nın gönlü Avrupa’dan yana…

‘Türkiye’nin Muhammed Salah’ı olmak istiyorum’

Lille’nin 15 milyon euroyu bulan resmi teklifini Trabzonspor’da karşılık bulmasa da,Yusuf Yazıcı, “Trabzon’un ve Türkiye’nin Avrupa arenasında markası olmak istiyorum” yolunun açılmasını bekliyor.

YOLUM AÇILIRSA

Trabzon’da Yusuf Yazıcı’nın gönlü Avrupa’dan yana… Bordo-mavili takımda gösterdiği müthiş performans ile Avrupa’nın devlerinin gözdesi olan ve Fransız ekibi Lille’nin 15 milyon euroyu bulan astronomik teklif yaptığı Yusuf Yazıcı, Avrupa yolunun açılmasını bekliyor. Her ortamda “Trabzonspor ne derse onu yaparım?” diyen ve beklemeye geçen Yusuf Yazıcı için Başkan Ahmet Ağaoğlu da “Yusuf ve Abdülkadir Ömür gelecek yıl da bizimle olacaklar” ifadelerini kullanmıştı.

SALAH GİBİ

Yusuf Yazıcı, “Trabzonsporlu Yusuf olarak Avrupa arenasına boy gösterme vaktim geldi. 22 yaşındayım ve bir Türk oyuncusu olarak Avrupa’da büyük işler yapmak arzusundayım. Bunu tabi ki kulübümün onayı olursa, isterim. Çünkü Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Kulübüm gelen teklifleri değerlendirip Avrupa yolunda benim için en iyi kararı verecektir. Kalırsam da yine işimi yapmaya devam ederim. Ama gidersem nasıl Muhammed Salah Mısır’ı Dünya’ya tanıttıysa, ben de aynı şekilde büyük işler yaparak Türkiye’nin kalıcı bir yıldızı olmak istiyorum” diyerek yönetime mesaj gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.