Şimdi hedef AEK

Trabzonspor’da gözler yeniden Avrupa’ya çevrildi.

Trabzonspor’da, ligdeki Kasımpaşa maçı sonrasında gözler yeniden Avrupa arenasına çevrildi. Sparta Prag’ı saf dışı bırakan bordo-mavililer,  UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında deplasmanda Yunanistan ekibi AEK'nın konuğu oluyor. 22 Ağustos Perşembe günü Atina Olimpiyat Stadı'nda oynanacak AEK - Trabzonspor maçı Türkiye saatiyle 20.00'da başlayacak. AEK - Trabzonspor maçının yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı.  AEK-Trabzonspor maçının rövanşı ise 29 Ağustos Perşembe günü Trabzon'da oynanacak.

AEK maçı da seyircisiz!

Trabzonspor, Sparta Prag maçını olduğu gibi AEK ile 22 Ağustos’da Atina Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı UEFA Avrupa Ligi ilk maçını da seyircisiz oynanacak. Ancak Trabzonspor taraftarlarının takımını deplasmanda destekleyecek. UEFA kurallarına göre 200 Trabzonsporlu trübünde yer alabilecek.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAvrupaAtinaEAK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.