Şimdi hedef Malatya

Trabzonspor’da gözler yeniden lige çevrildi.Ligin ilk maçında Kasımpaşa ile deplasmanda berabere kalan Trabzonspor’da gözler Pazar akşamı oynanacak Malatyaspor maçına çevrildi. Avrupa’ya veda etse de lige Başakşehir galibiyeti ile başlayan Malatyaspor karşısında taraftarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmak isteyen Trabzonspor, AEK maçı sonrasında hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Trabzon’daki ilk resmi maç olan S.Prag sınavında tribünleri tamamen dolduran bordo-mavili taraftarların, Malatyaspor maçına da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Trabzonspor, geçen sezon deplasmanda Malatyaspor’a 5-0 mağlup olmuş ve ardından Burak ve Onur’un kadro dışı bırakılmasıyla yaşanan krizin ardından takım yükseliş trendine geçmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.