Sörloth'un olacağını tahmin etmedik

Rıza Çalımbay'dan flaş açıklama: Sörloth'un olacağını tahmin etmedik

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçının ardından sitem etti. Fırtına'nın golcüsü Alexander Sörloth hakkında konuşan Çalımbay, "Sörloth'un cezalı olacağını olmayacağını, böyle olacağını tahmin etmiyorduk. O bize şok etkisi yaptı ama ona göre tedbir almamız, bilmemiz gerekiyordu." dedi. 16 Şubat 2020, Pazar 18:49 Son Güncelleme: 16.02.2020 18:49

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'a konuk olan Sivasspor, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve liderliği Karadeniz ekibine kaptırdı. Yiğidolar'ın teknik patronu Rıza Çalımbay, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Takımından memnun olduğunu belirten Çalımbay, "Maça başlar başlamaz hemen başında gol yemek iyi bir şey değil. Bir yandan da iyi bir şey, atınca dönüp atabilirsin ama biz ikincisini de yedik. Güzel şeyler yaptık son bölümde. 3 arkadaşımız sakatlanarak oyundan çıktı. Ben ne olursa olsun takımımdan memnunum. 11 günde 3 tane maç oynadık. Bunu dar bir kadroyla oynadık. Bizim için en önemli maç Alanya maçı. Ondan sonra normal bir periyota giriyoruz. Sakatlar oyuncular da dönüyor." dedi.

Cezası 1 maça indirilen ve Sivasspor maçında formasına kavuşan Sörloth hakkında konuşan deneyimli hoca, "Sörloth'un cezalı olacağını olmayacağını, böyle olacağını tahmin etmiyorduk. Hakikaten çok etkili biri. Son anda beklemiyorduk. O bize şok etkisi yaptı ama ona göre tedbir almamız, bilmemiz gerekiyordu." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.