SOSA OYNAYACAK MI?

 Sosa G.Saray'a karşı oynayacak mı? Kulüp Doktoru Yaşar Kibar Güven, “Bu tamamen Sosa’ya bağlı. ‘Ben iyiyim oynarım’ derse kadroya alınır. Ünal hoca o zaman isterse 11’e bile alır” dedi.

DERBİNİN ÖNEMİ BİR HAYLİ BÜYÜK

Trabzonspor için 10 Şubat Pazar günü İstanbul’da oynayacağı Galatasaray maçı, Ankaragücü karşısında alınan 3 puanla daha da büyük önem kazandı. Bordo-mavililer İstanbul’daki derbiyi kazanması halinde puanını 36 yapacak ve Galatasaray’ı yakalayacak. Alınacak 3 puan aynı zamanda Trabzonspor’u rakibi karşısında ikili averajda da üstün hale getirecek ve sezon bitiminde puanların eşit olması halinde Fırtına rakibinin üzerinde yer alacak.

SON KARARI SOSA VERECEK

BU denli önem arzeden derbi öncesi Trabzonspor’da en çok merak edilen konu kaptan Jose Sosa’nın Galatasaray karşısında forma giyip giyemeyeceği. Bu önemli soruyu bordo-mavili kulübün sağlık kurulu başkanı Yaşar Kibar Güven’e sorduk. Sosa’nın sabah kondisyon salonunda, akşam ise idman sahasında fizyoterapist gözetiminde çalıştığını dile getiren Güven şunları söyledi: "Ağrıları geçmedi. Ancak idmanlarda koşuyor. Topla çalışıyor. Hafta sonuna kadar kendini hazır hissederse Galatasaray maçı kadrosuna alınabilir. Burada her şey Sosa’nın elinde. Kararı kendi verecek. Ünal hocaya ‘hazırım’ derse kadroya alınır."

DOKTOR GÜVEN BİR MÜJDE DAHA VERDİ: NOVAK’IN KIRIĞI PEREİRA GİBİ DEĞİL

Sağlık kurulu başkanı Yaşar Kibar Güven diğer sakatlarla ilgili bilgiler de verdi. Sol ayak baş parmağında kırık tespit edilen Novak’ın durumunun Pereira’dan daha iyi olduğunu dile getiren Güven, “Pereira’nın 2 haftası doldu. Daha oynaması için 4 haftaya ihtiyacı var. Portekizli oyuncunun kırığı bir hayli büyük. Ancak Novak’ın durumu ona göre daha iyi. Kırığı küçük. 2-3 gün istirahat edecek. Sonrasında isterse iğne ile Galatasaray maçına çıkabilir. Ancak burada da iğne ile oynamak yine Novak’ın istemesine bağlı” ifadesini kullandı.

UĞURCAN’DA ENDİŞELİ BEKLEYİŞ “İNŞALLAH KORKTUĞUM BAŞIMA GELMEZ”

Ankaragücü maçında sakatlanan genç kalecinin ne kadar sahalardan uzak kalacağı bugün çekilecek MR’dan sonra belli olacak.Uğurcan, “İnşallah korktuğum başıma gelmez” sözleriyle durumun iyi olmadığını dile getirdi. Uğurcan’ın 4-5 hafta sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.Osman Başkır 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.