Spor yazarları ne dedi?

İskender GÜNEN (TAKVİM):

Oyun değil, skor!

“SON 4 haftaya girilirken şampiyonluk yarışında iki takım kaldı. G.Saray maçı ve bundan sonrası için oynanan oyundan çok, mutlak kazanılması gereken 3 puan gerçekten büyük önem taşımakta. Oyuncu performanslarında düşüşler son derece doğal. G.Saray maçında Trabzonspor'da öne çıkan orta alandaki oyunuyla Abdulkadir Parmak'tı. Artık şampiyonluk için kalan dört maçın kazanılması gerekiyor ama Başakşehir şu an daha önde olan taraf. Yıllar sonra gelen Sörloth denen oyuncu var ki; gerek mücadele gücü, gerekse her maç elinden geleni sahaya sunması... Her zaman sahanın içinde olarak golü arayan, isteyen bir isim. Bugün Trabzon bu noktadaysa baş faktör Sörloth ve Uğurcan’dır”

Şansal BÜYÜKA (MİLLİYET):

İlk 10 dakika!

"Bazı filmler vardır, tamamını izlemeye gerek duymazsınız... 10 dakikalık tanıtım filmini izlediğinizde, sonunun nasıl geleceğini anlarsınız… Tıpkı G.Saray-Trabzon maçı gibi. Trabzonspor bu dakikalarda, futbol anlayışıyla, sahaya yayılışıyla, Ekuban’ın katılımıyla, hücum gücündeki etkinliğiyle “ben bu maçı kazanırım arkadaş“ diye bağırıyordu. Trabzon’da orta alanda “usta” gene iyi işler yaptı. Orta alanın “arı“ gibi çalışan Abdülkadir Brothers’ları futbolu iki yönüyle iyi oynuyorlar… Hem hücumda varlar, hem savunmada… Özellikle Parmak.”

Tümer METİN (TRT yorumcu): 

Sosa’yı izlerken!

“Trabzonspor göze hoş gelen bir futbol oynuyor. Ekuban'ı izlerken zevk alıyorum, Sörloth'u izlerken zevk alıyorum, Nwakaeme'yi izlerken mest oluyorum, Sosa'yı izlerken futbola geri dönme isteği duyuyorum. Öyle içeri çekiyorlar seni.”

 

Anahtar Kelimeler:
şampiyonEkubanParmak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.