Süper Lig'de küme düşen ilk takım belli oldu

İstanbulspor 1-2 Fatih Karagümrük 

İstanbulspor ile Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında karşı karşıya geldi. Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Burak Şeker düdük çaldı. Zorlu müsabakayı 1-0 geriden gelerek 2-1 kazanan Fatih Karagümrük 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu mağlubiyetle İstanbulspor'un küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşti.

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. 33. hafta maçında İstanbulspor ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaştı. Heyecan ve mücadele dozu yüksek geçen mücadeleyi 2-1 kazanan Fatih Karagümrük 3 puanın sahibi oldu.

İstanbulspor'un golünü 85. dakikada Racine Coly attı. Karagümrük'ün gollerini 86. dakikada Güven Yalçın ve 90+7. dakikada penaltıdan Sofiane Feghouli kaydetti.

Bu sonuçla Fatih Karagümrük puanını 33'e yükseltti ve oldukça kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

KÜME DÜŞEN İLK TAKIM İSTANBULSPOR!

Süper Lig'de 33 hafta sonunda 16 puanda kalan İstanbulspor, küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.