Trabzon moral arıyor

Bordo-mavililer kupada 2-1’in rövanşında Balıkesirspor ile karşı karşıya geliyor. Spor Toto Süper Lig'de, Başakşehir'e sahasında 4-2 mağlup olan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ile karşı karşıya geliyor. Sahasında oynadığı maçı 2-1 kazanıp rövanş için avantaj elde eden bordo-mavililer, turu geçerek adını çeyrek finale yazdırmak ve Sivasspor maçı öncesinde moral bulmak istiyor. Balıkesir Atatürk Stadı’nda 20.30’da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek.

Transfer yasağı ile karşı karşıya kalan, sakat ve Milli takım kamplarında bulunan oyuncularının çokluğu nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan bordo-mavililer, Balıkesir’de de kısıtlı kadrosu ile mücadele edecek. Eksik oyuncuların fazlalığı bordo-mavililerde keyifleri kaçırırken Teknik Direktör Ünal Karaman altyapı takviyeli bir kadro ile Balıkesir deplasmanına gitti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.