Trabzon’da Onazi şoku!

Bordo-mavililerde sakat Nijeryalı oyuncu ancak lig başlarken takıma katılacak.

Ağustos ayında takımla çalışmalara başlayacak Onazi’nin hazır hale gelmesi için ayrıca 1 aylık bir zaman daha gerekli. Bu da Onazi’nin ligin 3-4 maçında oynamaması demek

1 AY DAHA VAR

Trabzon’a Onazi’den kötü haber. Bordo-mavililerde ilk yarının son maçı olan Rize müsabakasında sakatlanan ve ligin ikinci yarısında takımdan ayrı kalan Nijeryalı oyuncu Onazi’nin kamp döneminde takıma döneceği bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı ve Onazi’nin dönüş süresi en az 1 ay daha uzadı. Onazi’nin ancak şuanda düz koşulara başladığı ve 1 ay sonra takımla tam olarak idmanlara çıkabileceği ifade edildi. Onazi’nin böylelikle kamp dönemini  düz koşu ile geçireceği ortaya çıktı.

HOSSEİNİ İYİ

Onazi’nin Ağustos ayında ancak takımla idmanlara başlayacak olması, ligin ilk haftalarında ise forma giyememesi demek. Nijeryalı oyuncu, takımla idmanlara başladıktan sonra fizik kondüsyon olarak hazır duruma gelmesi için 3-4 haftalık bir süreye daha ihtiyacı olacak. Bu da Onazi’nin ligin ilk 3-4 maçında takımda yer alamaması demek. Onazi gibi sakat olan Hosseini ise 1-2 hafta içerisinde takımla idmanlara katılacağı ve Avusturya kampında tam kapasite ile idmanlarda yer alacağı belirtildi.

Dönüşü gecikti!

Sağlık Kurulu Başkanı Kibar Güven, Onazi’nin 1 ay sonra takımla çalışmalara başlayacağını doğrularken, “Şuanda doktor ve fizyoterapist eşliğinde çalışıyor. Düz koşulara başlıyor ama takımla çalışmalara ancak 1 ay içerisinde başlar. Umarız daha hızlı bir gelişim gösterir. Hosseini ise Milli takımda omuzundan sakatlandı. Tedavisi bitti ve salonda çalışıyor. 1-2 hafta içerisinde takımla çalışmalara başlar. Bu oyuncumuzda ciddi bir sıkıntımız yok” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.