Trabzon’da Sarı Alarmı

Trabzonspor’da tehlike çanları çalıyor... Bordo-mavililerin pazartesi günü evinde oynayacağı Beşiktaş derbisi öncesi kadrosunda 9 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Bordo-mavililerde Hubocan, Bero, Onazi, Okay, Olcay, Mustafa, Durica, Sosa ve Onur geride kalan 23 haftada 3’er sarı kart görerek sınırına dayandı. Bu 9 oyuncudan herhangi birinin 24. haftada Beşiktaş ile oynanacak olan maçta sarı kart görmeleri halinde 12 Mart’ta deplasmanda oynanacak olan Akhisar maçında forma giyemeyecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, antrenmanlarda öğrencileri ile yaptığı kısa görüşmelerde her oyuncusuna ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “11 tane final maçına çıkacağız. Bu maçların her biri birbirinden zor ve önemli. Bu zorlu süreçte hepinize ihtiyacım var. Gereksiz kartlardan uzak durun ve arkadaşlarınızı zor durumda bırakmayın” ifadelerine yer verdi. Öte yandan ligin ilk yarısındaki Yeni Malatyaspor maçıyla göre ve başlayan Çalımbay’ın yakasını sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105