Trabzonspor, Adam Szalai'yi istedi! 

Trabzonspor transfer haberlerinde gelişmesi...

Rodallega'nın sözleşme yenileme konusunda isteksiz davranması üzerine Trabzonspor Yönetimi golcü arayışlarına başladı. Hoffenheim'ın Macar santrforu Adam Szalai'ye teklif yapan bordo mavililere, futbolcunun menajeri Oliver Fischer'den yanıt geldi. İşte Fischer'in açıklamaları...

Transfer döneminde adı Trabzonspor ile anılan Macar forvet Adam Szalai'nin menajeri Oliver Fischer, transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çıkan haberleri doğrulayan ve Trabzonspor'dan kendilerine bir teklif olduğunu ifade eden Oliver Fischer, Szalai'nin transferiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Macaristan Milli takım kaptanı olarak,Adam Szalai, Macaristan'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde Galler ve Azerbaycan maçlarına odaklanmış durumda. Trabzonspor, Türkiye'nin başarılı ve köklü kulüplerinden birisi. Ancak şu an için Szalai'nin transferi söz konusu değil. Eleme maçlarının ardından, önümüzdeki haftalarda Adam Szalai'ya farklı liglerden gelen tüm teklifleri değerlendirip, bir karar vereceğiz."

ADAM SZALAİ KİMDİR?

1987 yılında Budapeşte'de doğan Adam Szalai, Budapest Honved altyapısında başladı. 13 yaşında bir başka Macar takımı Ujpestin altyapısına geçen Szalai, henüz 17 yaşındayken Stuttgart'ın U19 takımına transfer oldu.

2007 yılında Real Madrid'in 2. takımı Castilla'ya geçen Macar golcü, buradaki 3 yılının ardından yeniden Almanya'ya döndü ve Mainz'a kiralandı. Alman ekibi daha sonra 600 bin euroya Szalai'nin bonsevisini aldı. Burada parlayan golcü futbolcu, 2013 yılında 8 milyon euro bedelle Schalke'ye transfer oldu.

Adam Szalai'yi Schalke'deki bir yılının ardından 6 milyon euroya Hoffenheim kadrosuna kattı. 5 yıldır Alman takımının kadrosunda bulunan Macar futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek ve boşa çıkacak.

Szalai geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 30 maçta forma giydi ve 6 gol atıp, 5 asist yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.