Trabzonspor'da gözler ondan gelecek haberde!

Kritik maçta oynayacak mı?

Trabzonspor Fatih Karagümrük ile kupa mesaisine çıkacak. Bordo mavililerde bu maç öncesinde gözler Trezeguet'de.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Bordo mavililerin bu sezonki en büyük hedefi olan Türkiye Kupası'nda takımın yıldız ismi Mahmoud Trezeguet'nin oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor.

TREZEGUET İÇİN SEFERBERLİK

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında oynayacağı VavaCars Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Yapılan antrenmanda, Kayserispor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma ve koordinasyon çalışması yaptı. 5'e 2 ve dayanıklılık çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi. Antrenman öncesi Teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcularıyla kısa bir toplantı yaparken sakatlığı nedeniyle Kayseri maçında forma giyemeyen Trezeguet de takımdan ayrı olarak çalıştı. Mısırlı oyuncunun Çarşamba günkü maçta forma giymesi için sağlık ekibinin seferber olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'da gözler ondan gelecek haberde! Kritik maçta oynayacak mı?

kuzeyekspres

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.