Trabzonspor'dan Devler Ligi için çifte transfer!

Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, listedeki iki yıldız ile ilgili girişimlerine devam ediyor. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermenin planlarını yapan Fırtına, buna göre bir kadro kurma hazırlığında. İşte Trabzonspor'un imza attırmak istediği o isimler...

Süper Lig'e verilen arayı transfer çalışmalarıyla değerlendiren Trabzonspor'da yıldız arayışları sürüyor.Ligin 12 Haziran'da başlayacak olmasından dolayı antrenmanlara başlayan bordo-mavililerde tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor.Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen Fırtına, gündeme gelen isimlerle ilgili çalışmalarına devam ediyor.Trabzonspor'un daha önce transferlistesinde olduğu iddia edilen yıldızlarla ilgili çalışmalarını sıklaştırdığı ortaya çıktı.

FIRTINA SEMEDO VE FETFATZIDIS TRANSFERİNDE ISRARCI

Komşu'da yayın yapan Neakriti gazetesi, Trabzonspor'un Semedo ve Fetfatzidis'in transferinde ısrarlı olduğunu yazdı.

Yunanistan'ın Neakriti gazetesi, Trabzonspor'un Lisandro Semedo ve Giannis Fetfatzidis'e ilgisinin kuvvetli şekilde devam ettiğini yazdı. 23 yaşındaki Semedo'nun, OFI Girit'te sergilediği performansla (25 maç/7 gol+5 asist) gözleri üzerine çektiği belirtildi. Bordo-mavili takımın, Semedo'nun yanı sıra Aris Selanik takımında forma giyen Giannis Fetfatzidis'le de ilgilendiği kaydedildi.29 yaşındaki Yunan oyuncu bu sezon forma giydiği 34 karşılaşmada 3 gol ve 9 asiste imza attı.Kanatlarda görev yapan ikili için yönetimin gelişmelere göre son kararı vermesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.