Trabzonspor genç yıldızı transfer listesine aldı

Trabzonspor, İstanbul takımlarının da ilgilendiği genç stoperi kaçırmak istemiyor. Altay'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki Cenk Özkaçar için resmi temasların başlaması bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor, Faslı sol açığı da gündemine aldı.Gelecek sezon için tecrübeli isimlerin yanına gençleri koyarak takımın yaş ortalamasını aşağıya çekmek isteyen Trabzonspor, Altay forması ile başarılı bir performans sergileyen Cenk Özkaçar'ı transfer listesine dahil etti.Ancak bordo-mavililerin, bu oyuncu için rakipleri oldukça fazla.İstanbul takımlarının da kadrosuna katmak istediği 19 yaşındaki stoper için Trabzonspor yönetiminin kısa süre içerisinde resmi görüşmelere başlaması bekleniyor.

Mısır'dan Bencharki iddiası

Trabzonspor'un Zamalek forması giyen 25 yaşındaki Faslı sol açık Achraf Bencharki ile anlaştığı ileri sürüldü.Mısır basını, haberi "Zamalek yıldızını kaybetti" şeklinde duyururken Bencharki'nin transferinde Trabzonspor'un Faslı yıldızı Da Costa'nın aracılık ettiği belirtildi.Zamalek yönetiminin ise 2022'ye kadar sözleşmesi olan Bencharki'den vazgeçmeye niyeti olmadığı ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAltayBordo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.