Trabzonspor İstanbul takımlarını deler!

Erman Toroğlu: Trabzonspor İstanbul takımlarını deler! Çekiniyorlar!

Spor Yazarı Erman Toroğlu, İstanbul’un 3 büyük takımının Trabzonspor’dan çekindiğini belirtip “Trabzon bunları” deler ifadelerini kullandı.Trabzonspor’un Fenerbahçe karşılaşması spor programları karşılaşmayı mercek altına aldı. Spor yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu’da karşılaşma öncesi ilginç açıklamalarda bulundu.

“Bir Beşiktaş – Fener ittifakı var. Bir tarafta Galatasaray var, diğer tarafta Trabzonspor var. Burada esas oğlan Trabzonspor. Bu 3 İstanbul takımı yıllardır her şeyi yaptılar. Hiç biri diğerinden temiz değil. Bunların arasında ki kavga “Sana benden çok kıyak yapıldı kavgası”. Neler yapıldığını biliyorlar yıllarca. Trabzon’u bunların dışına koyuyorum. Trabzonspor ile baş edemiyorlar. Trabzonspor şampiyonluğa oynarsa bunlar rahatsız olur. Trabzon bunları deler. İstiyorum ki Trabzon yarışta olsun. Camiası ile taraftarı ile bunlara “Hoop” diyorlar. Trabzonspor bunlara “Ne diyorsun” falan diyor. Bunlara “Pardon kardeş” diyecek takım Trabzonspor’dur” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.