Trabzonspor Obi Mikel'in alternatifini İngiltere'de buldu! Bedelsiz gelecek

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü pandemisi nedeniyle lige verilen arada yaz transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor'da gündem orta saha transferi... Obi Mikel'in ayrılığının ardından bu bölgeye takviye yapmak isteyen ve adı Guelor Kanga, Frank Boya ve Josef de Souza gibi isimlerle anılan bordo-mavililer, aradığı ismi İngiltere'de buldu.

Süper Lig'de bitime 8 hafta kala lider konumda bulunan ve sezonu şampiyonlukla taçlandırmak isteyen Trabzonspor'da 2020/2021 sezonu için çalışmalar başladı.Karadeniz Fırtınası, bu sezon gösterdiği başarılı performansı gelecek sezon da sürdürerek zirve yarışını sonuna kadar sürdürmek istiyor.Bu doğrultuda oyuncu arayışlarına başlayan bordo-mavililerin önceliklerinden biri de orta saha transferi...

Obi Mikel'in ayrılığı ve Badou Ndiaye'nin geleceğinin belirsiz olması nedeniyle orta saha arayışında olan Trabzonspor, seçeneklerini belirledi.Guelor Kanga, Frank Boya, ve Josef de Souza gibi başarılı isimler gündeme gelirken, listeye bir isim daha girdi: Nampalys Mendy.

İLK TEMAS KURULDU

İngiliz temsilcisi Leicester City ile sözleşmesi sona erecek olan Fransız futbolcuyu gündemine alan Fırtına, 27 yaşındaki oyuncu ile ilk teması kurdu.

KANTE'YE BENZETİLİYOR

Oyun stiliyle Kante'ye benzetilen Mendy için İtalyan ekibi Udinese'nin de devrede olduğu öğrenildi.

AVRUPA FAKTÖRÜ İLE İKNA EDİLECEK

Trabzonspor'un Avrupa faktörü ile tecrübeli oyuncuyu ikna etmeyi planladığı gelen haberler arasında.

NAMPALYS MENDY KİMDİR?

Nampalys Mendy, 23 Haziran 1992 tarihinde Fransa'nın Var kentinde dünyaya geldi.Futbola Monaco altyapısında başlayan Senegal asıllı Fransız futbolcu, aynı takımda profesyonel futbol yaşantısına adım attı.2013 yılında OGC Nizza'ya transfer olan Mendy, üç sezon boyunca göterdiği başarılı performansın ardından 2016'da 15.5 milyon Euro karşılığında Leicester City'nin yolunu tuttu.İngiliz ekibinde bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, 6 maçta 279 dakika forma giydi.Fransa Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde 32 kez forma giyen Mendy, gol ve asist katkısı üretemedi.Kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro.

Anahtar Kelimeler:
IngilizGuelor KangaSouza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.