Trabzonspor'un hedefi Chelsea'den Lucas Piazon!

Süper Lig'e verilen corona virüsü arasından önce lider durumda bulunan Trabzonspor, şamoiyonluk hesapları yaparken bir yandan da önümüzdeki senenin planlamalarına başladı. Fırtına, gözüne bonservisi Chelsea'de olan Lucas Piazon'u kestirdi. Bordo mavili takımın bu transferdeki en büyük kozu ise Eddie Newton.

Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor.Geleek sezon tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi'nde sahne almak isteyen bordo-mavililer lige verilen arada transfer çalışmalarına da hız verdi.Devre arasında birçok ismi kadrosuna katan Trabzonspor. gelecek sezonda da kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendirmeyi planlıyor.Sörloth'a gelecek tekliflere göre takımdan gitme ihtimali bulunurken, Fırtına da bu mevki için arayışlarını sıklaştırdı.Trabzonspor'da son olarak gündeme ise Chelsea'nin yıldızı geldi. İşte detaylar...

LUCAS PIAZON ATAĞI

Portekiz basınından Record'a göre, bordo-mavililerin Yardımcı antrenör Eddie Newton'ın raporu doğrultusunda Karadeniz temsilcisi, Portekiz'de Rio Ave forması giyen Lucas Piazon'u kadrosuna katmak istiyor.Bonservisi Chelsea'de olan oyuncu, Eddie Newton ile İngiliz kulübünde çalışma şansı yakalamıştı. 

PORTEKİZ'DE MUTSUZ

Bonservisi Chelsea'de bulunan ve Rio Ave'ye kiralanan 26 yaşındaki oyuncunun, Portekiz'de mutsuz olduğu öğrenildi.Karadeniz ekibi, gelecek sene İngiltere'ye geri dönmesi beklenen yıldız oyuncu için antrenör Newton kozuyla devreye girecek.İngiliz çalıştırıcı, eski öğrencisini Trabzonspor için ikna etmeye çalışacak.

CARVALHAL AYRILABİLİR

Oyuncunun Rio Ave ile 2021 yazına kadar bir kiralık anlaşması olsa da Beşiktaş ve Başakşehir eski teknik direktörü Carlos Carvalhal'in Rio Ave'den ayrılmış olması oyuncunun da gidişine imkan tanıyabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.