Trabzonspor'un muhtemel Ümraniye 11'i!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında yarın akşam Ümraniyespor'u konuk edecek. Medical Park Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bordo-Mavililer, rövanş maçı için avantajlı bir sonuç almaya çalışacak. Trabzonspor'da Ogenyi Onazi, Joao Pereira, Filip Novak ve Uğurcan Çakır'ın sakatlıkları bulunuyor. Yaşanan sakatlıklardan ötürü teknik direktör Ünal Karaman’ın çok fazla rotasyon yapma imkanı yok. Uğurcan’ın yerine Muzaffer veya Arda'nın forma bulması beklenirken, Novak’ın yerine Ibanez, Toure’nin yerine Hosseini, Nwakaeme’nin yerine de Amiri’nin oynaması bekleniyor.   

TRABZONSPOR: Muzaffer (Arda) Kamil Ahmet Hüseyin Hosseini Ibanez Yusuf Yazıcı Abdulkadir Parmak Abdülkadir Ömür Amiri Ekuban Rodallega  



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.