Trabzonspor'un yabancıları 12 takıma bedel

Yabancı transferlerinin tartışıldığı ortamda Trabzonspor'un lejyonerleri göz kamaştırıyor.Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'un yabancı oyuncuları attıkları 16 golle, ligde 12 takımın kaydettiği golden daha çok gole imza attı.Son iki sezondur transfer ettiği yabancı oyuncularından önemli verim alan bordo-mavili kulüpte, bu sezon da lejyonerler yüzleri güldürüyor.Süper Lig'in 9. haftası geride kalırken Trabzonspor'un attığı 19 golün 16'sı yabancı oyunculardan geldi. İki defa da Abdulkadir Ömür ve Yusuf Sarı rakip fileleri havalandırdı. Bir golü ise rakip kendi kalesine attı.
Sörloth başı çekiyor
Ligde A.Gücü, Göztepe, Kayseri, G.Saray, Denizli, Ç. Rizespor, Antalya, Beşiktaş, Konya, G.Birliği, Kasımpaşa ve Gaziantep'ten daha fazla gole imza atan lejyonerler, yabancı transferlerin tartışıldığı bir ortamda göz kamaştıran bir performans ortaya koyuyor.Bordo-mavililerde Sörloth altı, Nwakaeme, Sosa ve Sturridge ikişer gol attı. Ekuban, Avdijaj, Novak ve Pereira birer gol kaydetti. Campi, Fernandes, Mikel, Onazi ve Hosseini ise henüz golle tanışamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.