Trabzonspor yeni işe alımları duyurdu!

 3 mevkiye 3 isim geldi.. Trabzonspor Kulübü işe alımları duyurdu.

Trabzonspor Kulübü işe aldığı isimleri açıkladı.

Trabzonspor'dan yapılan duyurularda bazı departmanlarının yeninden yapılandırıldığı ve yeni görevlendirmelerin yapıldığı açıklandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

• Kulübümüzde Mağazacılık başta olmak üzere, Pazarlama ve İletişim departmanlarının sevk ve idaresinden sorumlu olacak şekilde, Funda Dağıstanlı Sayhan Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda görevlendirilmiştir. Funda Dağıstanlı Sayhan, Marmara Üniversitesi İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun olmuştur ve iyi seviyede İngilizce bilmektedir. Bugüne kadar Tommy Hilfiger, Mavi Jeans, L’oreal, Boyner gibi kurumsal firmalarda çalışmış ve son olarak Insolar Solar Enerji Sistemleri’nde Pazarlama, Reklam ve İdari İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

• Yönetim Kurulu Basın Danışmanlığı hizmetini yürütmek üzere, Murat Taşkın göreve getirilmiştir. Ege Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Murat Taşkın, Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde yönetim kurulu üyeliği, genel sekreterlik ve başkanlık, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi’nde yönetim kurulu üyesi, başkan yardımcısı ve başkanlık görevlerinde bulunmuştur. Murat Taşkın yerel ve ulusal gazetelerde de uzun süre köşe yazarlığı yapmıştır. Taşkın halen, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi yönetiminde Asbaşkanlık görevini yürütmektedir.

• Kulübümüzün İletişim Direktörlüğü pozisyonu için Metin Kapıcıoğlu göreve getirilmiştir. Metin Kapıcıoğlu, 1996 yılında montaj ve kurgu uzmanı olarak meslek hayatına başlamış ve sonrasında Süper Lig yayıncı kuruluşunda 17 yıl boyunca görev yapmıştır.

Bu pozisyonlarla birlikte kulübümüzün İstanbul ofisinde ve Trabzonda yer alan kulüp merkezimizde görevlendirilmek üzere; webmaster, editör, grafiker, prodüktör, sosyal medya editörü, videographer, video editör, kurgu uzmanı, yönetmen gibi gerekli görülen diğer tüm alanlarda görevlendirmeler yapılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105