Trabzonspor yıldız futbolcuyu Türkiye'ye davet etti

İmzalar atılıyor! Trabzonspor yıldız futbolcuyu Türkiye'ye davet etti

Süper Lig ve kupada yoluna devam eden Trabzonspor, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin olduğu hafta Konyaspor deplasmanında kazanıp yoluna dolu dizgin devam etmek istiyor. Bir yandan transfer çalışmalarına devam eden bordo-mavili kurmaylar ilk bombasını patlattı. Transferde her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor, yıldız futbolcuyu Türkiye'ye davet etti. İşte gündem yaratacak transferin detayları...Trabzonspor ara transfer sezonunun ilk bombasını patlattı.Bu sezon gözünü şampiyonluğa diken bordo-mavililer transferde büyük oynamaya karar verdi.
İyi bir sezon geçiren Trabzonspor, takımdaki eksik bölgeleri beklerken somut adımlar atmaya başladı.Ara transfer dönemi için hummalı bir çalışma içine giren bordo-mavililer transferde mutlu sona ulaştı.Buna göre yıldız futbolcunun kulübüne resmi teklif yapan Fırtına, transferi kiralık olarak bitirdi.

İşte transferin detayları...
Galatasaray'da iyi bir performans ortaya koyduktan sonra Stoke City'ye giden, ardından tekrar kiralık olarak Galatasaray'a dönen Badou Ndiaye'yi gündemine almıştı.Bu sezon Championchip'te sıkıntılı günler geçiren ve küme düşme potasının içerisinde bulunan Stoke City'nin önemli isimlerinden biri olan 1.80 boyundaki yıldız için resmi teklif yapıldı.Stoke City kulübü de oyuncunun yüksek ekonomik maliyetinden kurtulmak için yapılan kiralama teklifini kabul etti.
Bunun üzerine bordo-mavili kulüp oyuncuyu Türkiye'ye davet etti. Ndiaye'nin de geçmişte çok iyi tanıdığı isimlerin Trabzonspor'da olması ve Türkiye'yi sevmesi nedeniyle teklifi kabul etmesi yüksek bir olasılık.Futbolcunun talep ettiği yüksek ücretin ise yapacağı katkılar da düşünülerek makul seviyelerde çözüme kavuşturulması bekleniyor.Trabzonspor'un Ndiaye transferi için tüm şartları zorlayacağı, yönetim kurulunun yanı sıra teknik ekibin de bu transferi çok istediği öğrenildi.
Ndiaye bu sezon Stoke City forması ile toplam 13 maça çıktı.

266 MAÇTA 55 GOL ATTI
Stoke City ile bu sezon 13 maçta görev yapan Ndiaye, Senegal Milli Takımı formasını toplam 21 kez giydi ve 1 gol attı.
Liglerde toplam 266 maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 55 gol atıp 36 asist yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.