Trabzonspor’dan Olcay’a çılgın teklif!

Trabzonspor’da “AF” bekleyen Olcay Şahan’a ‘Fiyatını yarı yarıya indir, takımda kal’ denildi   

Trabzonspor’da yönetimin Olcay Şahan’a “AF” için son teklifini yaptığı öğrenildi. İlk yarının sona ermesinin ardından kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması istenen tecrübeli oyuncu her fırsatta kariyerine bordo-mavili takımda devam etmek istediğini söylese de Olcay’ın bu beklentisi yönetimde karşılık bulmadı. Trabzonspor’dan yıllık 1.6 milyon euro kazanan Olcay’a “AF” için son teklifini ileten bordo-mavili kurmayların tecrübeli oyuncudan ücretini yarı yarıya indirmesini talep ettiği öğrenildi.

Tecrübeli oyuncu Olcay’ın ise bu teklif karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı ve kendisine sunulan teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Olcay’a sunulan bu teklif, “Tecrübeli oyuncuyu Ünal Karaman mı, yönetim mi istemiyor?” sorusunu da tekrar gündeme getirdi. Bilindiği gibi yönetimin Olcay’ı affetmek istediği ancak Teknik Direktör Karaman’ın, bunu reddettiği gündeme getirilmişti. Yönetimin “AF” için sunduğu teklifi ise “Karaman, Olcay’ı istemiyor” iddialarını da havada bırakmış oldu.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporOlcay şahanAF
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.