Trabzonspor Eddie Newton ile devam dedi!

Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile yeni teknik direktörünü duyurdu. Yapılan açıklamada Eddie Newton ile devam kararı alındığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Eddie Newton ile yeni sezonda Teknik Direktör olarak devam edilmesi yönünde karar almıştır." denildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Yönetim Kurulumuz, A takımımızda antrenör olarak görev yapan Eddie Newton ile yeni sezonda Teknik Direktör olarak devam edilmesi yönünde karar almıştır. Newton'a görevinde başarılar dileriz.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NI KALDIRDI!

Süper Lig'de bu sezonki performansıyla herkesin beğenisini kazanan Trabzonspor, şampiyonluğu son hafta yaşadığı kayıplarla kaybederek son virajda Medipol Başakşehir'in gerisinde kalmıştı. Ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda rakibi Alanyaspor'u mağlup etmeyi başaran bordo-mavililer sezonu tek kupayla kapatmayı başarmıştı.

Lig şampiyonluğunun kaçırılması sonrası Hüseyin Çimşir ile yollarını ayıran Fırtına'nın yeni sezon hangi isim ile yola devam edeceği merak ediliyordu. Birçok isim yazılıp çizilirken, kulüpten yapılan son dakika açıklamasında Trabzonspor ile çıktığı Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesini kazanan 48 yaşındaki İngiliz teknik adam, bordo-mavili yönetimin teklifini kabul etti ve anlaşma sağlandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Yönetim Kurulumuz, A takımımızda antrenör olarak görev yapan Eddie Newton ile yeni sezonda Teknik Direktör olarak devam edilmesi yönündekarar almıştır. Newton'a görevinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.