Trabzonspor’un en büyük sıkıntısı…

Efsanelere, “Fırtına’da ki sıkıntı nedir?” diye sorduk ve net bir cevap aldık…

Süper Lig’de 4. hafta geride kalırken, oynadığı futbol ile taraftarını tatmin etmeyen Trabzonspor’da yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğu muhakkak. Alanyaspor’un ilk 4 haftayı 12 puanla kayıpsız geçtiği ligde şu ana kadar 6 puan kaybeden bordo-mavililerde ise yaşanan sakatlıklar ile sorunlar yumağı büyürken Trabzonspor efsanelerine, “FIRTINA’NIN SIKINTISI NEDİR?” diye sorduk. Necmi Perekli ve İskender Günen, Trabzonspor’un en büyük sıkıntısının orta saha olduğunun altını çizerken çarpıcı tespitlerde bulundular.

Trabzonspor’da rakibe karşı taktik verilme şeklinin bilinmediğinin altını çizen Necmi Perekli, “Orta alandaki dirençsizlik ve hücumda oynayan oyuncuların hücum pres yapmaması Trabzonspor için büyük bir handikaptır. Hücumda ve orta sahada mücadele edeceksin ki savunman rahatlasın. Orta sahada Abdulkadir Parmak’tan başka savunma yapan, rakibe müdahale eden oyuncunuz var mı? Bu takımın pozisyon bulabilmesi, gol yapabilmesi veya kalesindeki tehlikeli savuşturması mümkün değil. Trabzonspor’da ki görüntünün bir diğer nedeni de idari sıkıntıdır” diye konuştu.

Trabzonspor’un bir başka efsanesi İskender Günen ise sezon başından beri orta sahada sorun olduğunu ve bordo-mavililerin en büyük sıkıntısının da bu olduğunu söyledi. Günen, Abdülkadir ve Ekuban’ın aynı anda sakatlanmasının büyük bir sorun olduğunu da belirtirken, “Trabzonspor’un en büyük sıkıntısı orta sahası. O bölgede Abdulkadir Parmak’a şans veriliyor ama Abdulkadir sadece pres yapan bir oyuncu. Ayrıca herkes ‘Sörloth kötü’ diyor… Tabi kötü olacak. Çünkü orta alandan ya da kanatlardan ona destek yok. Hep yalnız bırakılıyor. Merkezde ki sorun takımı olumsuz etkiliyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.