Trabzon’un Avrupa inadı

Akhisar galibiyetiyle moral bulan bordo-mavililerde tek hedef Avrupa. Akhisar galibiyeti Trabzonspor’da yüzleri güldürdü… Önce kupada Ümraniyespor’a elenerek büyük şok yaşayan ardından Kasımpaşa karşısında 2-0 önde götürdüğü maçtan 2-2 berabere ayrılarak bir darbe de ligden alan bordo-mavililer Akhisar galibiyetiyle hayata döndü. Kritik Akhisar sınavından zaferle ayrılan Trabzonspor puanını 40’a çıkararak ligde 4.lükteki yerini koruyarak gözünü lig 2.liğine dikti. Ligi bu sezon en az ilk 4 içinde bitirip Avrupa biletini kapmak isteyen bordo-mavili takım kalan maçlardan da en az hasarla ayrılmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Ünal Karaman Akhisarspor karşısında alınan galibiyet sonrası mutlu olduklarını ve bu galibiyetin takımın moral ve özgüveni noktasında önemli olduğunu söyledi. Karaman alınan etkili bir geri dönüş yaptıklarını belirterek, "Galibiyet camiaya hayırlı olsun" dedi. Teknik Direktör Ünal Karaman, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Özellikle maçın sonlarında yenilen golün ardından etkili bir geri dönüş yaptık. İki gol bularak kazanmak bizim açımızdan, takımın moral öz güveni noktasında önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.