Trabzon’un parolası 9

Bordo-mavililer, ligde kalan 3 haftada fire vermeden hedefe ulaşmak istiyor.

Trabzonspor, Süper Lig’de son 3 haftaya girilirken 9 puana kilitlendi… Ligde geçtiğimiz hafta Kayserispor’u 4-2 mağlup edip Avrupa Kupaları’na katılmayı garantileyen bordo-mavililer, şimdi de ligin geri kalan 3 haftasında 9 puana ve lig 3.lüğüne kilitlenmiş durumda. Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman ve öğrencileri de çileli sezonu lig 3.lüğü taçlandırmaktan başka bir şey düşünmüyor. Ziraat Türkiye Kupası’nı Galatasaray’ın kazanması, bordo-mavililerin ise ligi 3.sırada bitirmesi Trabzonspor’u Avrupa Kupaları’nda direk guruplara taşıyacak.

Bu hedef doğrultusunda öncelikli olarak Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Konyaspor maçına kilitlenen bordo-mavililer, zorlu deplasmandan kayıpsız dönüp yoluna devam etmek istiyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da hedeflerine ulaşmak için maçlara tek tek baktıklarını belirtirken, “Bütün konsantrasyonumuz Konyaspor maçına odaklı. Hedeflerimiz doğrultusunda Beşiktaş maçının daha anlamlı hale gelebilmesi için bu maçta puanlara ihtiyacımız var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.