TURU AVCI ZORA SOKTU

Trabzonspor 9 Mart'ta ligde oynadığı müsabakada 5-1 mağlup ettiği Karagümrük'ü kupada tek farkla yenebildi. Bunun tek nedeni Abdullah Avcı'dan başkası değildir. Kötü futbola rağmen 2 farkı yakalayan Avcı, maalesef oyuncu değişikliğinde geç kaldı. 2. golü yedikten sonra oyuncu değiştiren Avcı, açılan tur kapısını kendi elleriyle kapamış oldu. İstanbul'da bu tek fark bakalım Avcı'ya yetecek mi? 

Oyuna gelince; Trabzonspor kötü başladığı müsabakada ilk 25 dakikada kalesinde 4 pozisyon verdi, 45 dakikada yakaladığı iki pozisyonda ise iki gol buldu. İlk yarıdaki kötü oyuna ve santraforsuz kalan takıma Avcı'nın soyunma odasında müdahale edeceğini düşündüm. Santraforu kırmız kart görmüş takıma forvet takviyesi yapacağını bekledim. Ama öyle olmadı. Santraforsuz Trabzon karşısında Karagümrük, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda oyuna iyi başlayan takımdı. 2 dakikada 2 pozisyon veren Trabzonspor,  golü bulan taraf oldu. Kötü oyuna rağmen usta ayaklar iyi futbol oynayan Karagümrük karşısında farkı ikiye çıkarmıştı. Trabzonspor turun kapısını aralamıştı. 2 fark geriye düşen Karagümrük direndi oyundan düşmedi. Avcı, müsabakayı 2 farkla bitirmek için savunma yaparım gol yemem düşüncesine kapıldı. Fakat rakibini hafife aldı.Bir ara oyundan düşen Karagümrük erken kendine geldi. Trabzonspor'dan daha iyi bir orta sahası bulunan Karagümrük, Trabzon'un kapısını çalmaya başladı. 

Santraforsuz oynayan Trabzonspor 3. bölgeye geçişte zorlanınca Abdullah Avcı oyuna Onuachu'yu sürdü. Kısmen oyuna müdahale eden Avcı, forvette tek kalan Onuachu'ya çıkışlarda eşlik edecek bir oyuncuyu sahaya sürmekte geç kaldı. Yorulan oyuncuları değiştirmedi. Pepe çok yoruldu. Zaten Berat ve Enis Bardhi'nin yetersizliğini biliyoruz. Yorgun ayakların yerine kenardaki oyuncuları denese, belki istediği 2 farklı skoru alacaktı. Fakat Karagümrük 2. golü bulunca Avcı'nın aklı başına geldi. Oyuncu değişikliğini gitti. Ama atı alan Üsküdar'ı geçmişti.  Avcı'nın düşünmediği hamleler ve tek hedefi kalan Trabzonspor'un işini İstanbul'da zora soktu. Takımı yalnız bırakan Enis Destan iyi bir dersi hak ediyor. Bu dersi Abdullah Avcı kısa sürede vermeli, aksi takdirde iş işten geçmiş olur.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.