Uğurcan Çakır’ı Roma da istiyor

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un 23 yaşındaki file bekçisi Uğurcan Çakır bu sezon sergilediği performansla Avrupa devlerini peşinden koşturuyor. Genç kaleci için bu kez milli oyuncu Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Roma devreye girdi.Trabzonspor'da kaleyi devraldığından bu yana gösterdiği başarılı performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Uğurcan Çakır için her geçen gün başka bir dev kulüp devreye giriyor.

Liverpool, Manchester City, Tottenham, Everton ve Sevilla'nın ısrarla kadrosuna katmak istediği 23 yaşındaki file bekçisinin son talibinin İtalyan temsilcisi Roma olduğu öğrenildi. Milli yıldız için 20 milyon Euro rakamı İtalya'da yazıldı.Trabzonspor çift antrenmanlarla gaza basarken, akşam idmanı oldukça neşeli geçti. Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır, zafer pozu verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.