Yasak benim yüzümden gelmedi

Bordo-mavili yönetimin kadro dışı bıraktığı tecrübeli kaleci, “Onur Kıvrak şikayet ettiği için Trabzonspor’un transfer tahtası kapandı” haberlerine tepki gösterdi. Onur, “Bu krizin suçlusu ben değilim. Benim üzerimden kimse algı yapmasın” dedi

Fırtına'da bu kez de Onur Kıvrak krizi yaşanıyor. Tecrübeli file bekçisi, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan, “Senin yüzündenTrabzonspor’a yasak geldi. Transfer tahtası yaptığın şikayet nedeniyle kapandı” eleştirilerine sert yanıt verdi. Onur, “Birileri benim üzerimde algı operasyonu yapıyor. Kulübe gelen yasakla benim uzaktan yakından ilgim yok. Trabzonspor’dan alacağı olan sadece ben değilim. Benim gibi birçok kişinin TFF’ye başvurusu var” ifadelerini kullandı.

BU arada bordo-mavili yönetim Onur’un alacaklarını en geç pazartesi gününe kadar ödemek zorunda. Aksi halde deneyimli eldiven serbest kalacak. Geçmişe yönelik 2.5 milyon euro alacağı olan Onur’a yönetimin cüzi bir rakam önerdiği, kalanı ise ‘1.5 yıla yayalım, taksitlendirelim’ dediği öğrenildi. Ancak aldığımız bilgilere göre Onur bu teklifi kabul etmedi. Yine bize gelen bilgilere göre, uzunca bir süredir kaynak arayan yönetim parayı pazartesi günü hesaba yatıracak.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporTffOnur Kıvrak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.