Yazıklar olsun...

Yurt dışı kampı için ‘hazır olun’ denilen alt yapıdan 5 gence, son anda yönetim “Para yok, gelmiyorsunuz” dedi. ‘Öze dönüş’ lafta kaldı. Gençlerin hayali için 40 bin TL’lik maliyetin bile çok görülmesi, tasarrufun geleceğimiz olan gençler üzerinden yapılması büyük Trabzon için çok acı...

HAYALLERİ YIKILDI

Trabzon’da gençlere büyük şok. Türkiye’nin 4 büyük kulübünden biri olan bordo-mavililerde yönetimin, ‘ekonomik kriz’ mazeretini öylesi bir hamle ile tasarruf etmek için kullanması hem şok etti hem de acı verdi. Bordo-mavililerin yurt dışı kampına alt yapıdan önemli sayıda gençler gidecekti ve buradaki görüntülerine göre “Yeni Yusuf ve Abdülkadir’lerin” önü açılacaktı. Bunun için yönetim, teknik kadronun raporu doğrultusunda Furkan Ödemiş, Kerem, Serkan, Sefa Kınalı ve Behlül’e “Slovenya’ya gidiyorsunuz, evrakları hazırlayın” derken, bu gençleri sevince boğdu.

40 BİN TL Mİ KURTARACAK?

Bunun üzerine tüm evrakları hazırlanan bu 5 genç son anda alınan bir karar ile şok oldu. Yönetim, kişi başı ortalama 1500 Euro’dan 7500 Euro (40 bin TL) maliyeti olacak bu gençlere , “Kulübün şartları ortada. Maddi şartlar nedeniyle sizleri götüremeyeceğiz” dedi. Bu haber gençlerin hayallerini yıkarken, Trabzon gibi büyük bir kulübün tasarrufu cüzi rakamlar ile geleceği olan gençler üzerinden yapmaya çalışması tepki çekti. Yusuf ve Abdülkadir’e gelen 15-20 milyon Euro’luk teklifi beğenmeyen Trabzon, 40 bin TL’lik rakam için gençlerin hayallerini yıkması eleştiri konusu oldu. Yurt dışı kampına gidecek isimlerin Sümer tarafından belirlendiği, 1461 Trabzon ve alt yapı antrenörlerinin önerdiklerinin fazla dikkate alınmaması da rahatsızlık yarattı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporEuroSlovenya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105