Müfettişler Eren için Maçka'da

gazete61.net / Özel Haber

Trabzon'un Maçka İlçesi Köprüyanı Mahallesinde 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edilmesiyle ilgili olarak idari soruşturma başladı. Bir jandarma ve bir mülkiye müfettişi Trabzon'a gelerek olayla ilgili olarak ifade almaya başladı. Müfettişlerin aile üyelerinin ve yaralı polisinde ifadesine de başvuracağı öğrenildi.

Trabzon bir asker ve bir sivilin şehit edildiği olayla ilgili olarak iki müfettiş idari soruşturma için Trabzon’a geldi. Trabzon'un Maçka İlçesi Köprüyanı Mahallesinde 11 Ağustos tarihinde 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edilmesiyle ilgili olarak başlatılan idari soruşturma için iki müfettiş görevlendirildi. Bir jandarma ve bir mülkiye müfettişi Trabzon'a gelerek olayla ilgili olarak ifade almaya başladı. Müfettişlerin aile üyelerinin ve yaralı polisinde ifadesine de başvuracağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.