MAHKUMA UYUŞTURUCUYU GARDİYAN TEMİN ETMİŞ

Gümüşhane’de tutuklu ve hükümlülere uyuşturucu madde sağlayan infaz koruma memuru tutuklandı.

BABA OĞUL GÖZALTINDA

Gümüşhane E Tipi Kapalı Cezaevi'nde ele geçirilen uyuşturucu madde üzerine Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak inceleme ve soruşturma başlatıldı.Savcılığın talimatı üzerine soruşturmayı derinleştiren Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tanık beyanları ve ele geçirilen suç unsurlarından yola çıkarak cezaevinde çalışan infaz koruma memuru S.O.D.’nin kentte bağlantıları olduğu belirlendi. İnfaz koruma memurun uyuşturucu kullanan oğlu C.D. ve kentte esnaf olan M.Ç. düzenlenen eş zamanlı operasyonla evlerinde gözaltına aldı.

BİRİ TUTUKLU İKİSİ SERBEST

Gözaltına alınarak Gümüşhane Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlılar buradaki işlemlerin ardından Gümüşhane Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden gardiyan S.O.D. çıkarıldıkları mahkemece "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüphelilerden C.D. savcılık sorgusunun ardından, M.Ç ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.