ÇOCUKLARINI ÇOK SEVİYORMUŞ

ÇOCUKLARINI ÇOK SEVİYORMUŞ

"ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ VER NAFAKA İSTEMİYORUM"

Trabzon'un Of ilçesi Uluağaç köyünde ruhsatsız silahıyla 3 çocuğunu öldüren baba, jandarma sorgusunda çocuklarını çok sevdiğini söylediği ortaya çıktı. 11 yıllık evli olduğunu belirten Of Fetih Cami müezzini Emre Göktaş, diyanet işlerinde kuran kursu öğretmeni olan eşi Sibel Göktaş'ın çalışmasına karşı çıktığı için eşinin kendisini terk ettiği anlattı.

SORGUDA YEMEK İSTEDİ

Trabzon'un Of İlçesinde bir babanın çocuklarını gözünü kırpmadan öldürdüğü olayın ayrıntılarına haberturk ulaştı. 5, 8 ve 11 yaşlarındaki kız çocuklarını kendi evinin yakınındaki dere kenarında  kafalarından vurduktan sonra kendini ihbar eden müezzin, sorgu sırasında acıktığını ve yemek istediği ortaya çıktı. Eşinin çalıştığı için aile düzenin bozulduğunu ve çocuklarına severek kendisinin baktığını belirten Emre Göktaş, 26 Ağustos tarihinde uzaklaştırma cezasının bittiğini söyledi. Göktaş, "Bir ay önce tartıştık. Polisi aramak istedi .Telefonu elinden almak istedim. Elimden kayınca telefon kafasına vurdu. Hastaneye giderek rapor aldı, beni şikayet etti.  O gece çocuklarla köyde kaldım. Ertesi gün çocukları eve getirdim. Eşimi bekledim, gelince beni şikayet etti.30 gün uzaklaştırma aldım" dedi.

EŞİM DAVA AÇACAĞINI SÖYLEDİ

Cezası bittikten sonra eşiyle telefonda konuştuğunu belirten Emre Göktaş, boşanmakta kararlı olan eşinin hem çocuklarının velayetini hem de nafaka istediği söyledi. Göktaş, "Sen çalışıyordun çocuklara ben bakıyordum. Velayeti ver, ben senden nafaka istemiyorum" şeklinde eşine cevap verdiği öğrenildi.

KIZIM BANA CEPHE ALDI

Olay günü Yaren'i aradığını belirten Emre Göktaş, "Yanıma gelmek istemedi. Bu benim zoruma gitti. Çocukların dolduruşa getirildiğini anladım.Kızımı ikna ettikten sonra çocukları şehirden aldım. Köye çıktık. Bir süre çocuklar evde oynadı. Canları sıkıldığı için gezmeye çıktık. Çocuklar dere yatağı istikametime gitti. Bende peşlerinden gittim. Sonra eve dönmeye karar verdik. O sırada eşimle yaşadıklarım aklıma geldi, kendimi kaybettim. O an ne yaptığımı hatırlamıyorum. Sadece bir köpeğin havladığını hatırlıyorum. 5 dakika sonra yaptığımın farkına vardım. Ardından da silahı kafama dayadım ve tetiğe bastım. Mermi bittiği için silah ateş almadı.Sonra jandarmayı aradım konum atmamı istediler, bende attım. Ben çocularımı çok seviyordum. Eşimden ötürü unutkan oldum, ilaç tedasi gördüm" dedi. 

TEDAVİ OLMAK İSTİYORMUŞ

Bu arada katil babanın tedbir kararı bittiği gün yine çocuklarıyla buluştuğu ve olayda kullandığı silahı 2 bin TL'ye satın aldığı ortaya çıktı.Bu arada Emre G. uzun süredir ilaç tedavisi gördüğünü ve tedavi olmak istediğin söylediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105