AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI NEYE İSYAN ETTİ

AK Partili Demirtaş, Turizm Bakanın Ersoy’a Karadeniz şivesiyle seslendi

BİTDUK DA BİTDUK

BAKANA KARADENİZ ŞİVESİYLE SESLENDİ

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş, turizm bakanına çağrıda bulundu. Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Ege ve Akdeniz’e gösterdiği ilgiyi Karadeniz’e göstermesini isteyen Demirtaş, “Sayın bakanım Ege ve Akdeniz’e gösterdiğiniz ilgi ve alakanın azıcığını da Karadeniz Bölgesine gösterseniz? Kenarından da olsa biz idare ederiz. Bitduk da bitduk. Bizim buraların yayla havası doğası daha güzel” şeklinde paylaşımda bulundu.

ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ İLE BU İŞ OLMAZ

Turizmcinin derdiyle dertlenen AK Partili Demirtaş, “Ege ve Akdeniz havalimanlarında turistler çikolatalarla ve çiçeklerle karşılanırken, Karadeniz Bölgesi yayla havası mı alıyor.Turizm dernekleri ne iş yapıyor, turizm müdürlüğünün çalışması var da, biz mi bilmiyoruz. Valiliğin belediyelerin ne gibi çalışması var. Bölge turizm sahipsizliği mi yaşıyor. Vekillerimiz fındık için uğraştı ve sonuç aldı. Armut piş ağzıma düş ile bu işler olmaz” görüşlerine yer verdi.  Vekillerimiz fındık için uğraştı ve sonuç aldı. Armut piş ağzıma düş ile bu işler olmaz” görüşlerine yer verdi.  Turizm dernekleri ne iş yapıyor, turizm müdürlüğünün çalışması var da, biz mi bilmiyoruz. Valiliğin belediyelerin ne gibi çalışması var. Bölge turizm sahipsizliği mi yaşıyor. Vekillerimiz fındık için uğraştı ve sonuç aldı. Armut piş ağzıma düş ile bu işler olmaz” görüşlerine yer verdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105