İttifakın kimlerden oluştuğunu görüyoruz

Muhalefetin hemşehricilik üzerinden bir algı oluşturarak Karadeniz Bölgesinde ve Trabzon’da İBB seçim çalışması yürütmeye çalıştığını belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, sadece Türkiye’nin değil dış mihraklarında İBB seçimlerine odaklandığına dikkat çekti. Haydar Revi “Aslında ortada bir takım gerçekler var. Karşı taraftaki ittifakın kimlerden oluştuğunu görüyoruz. Videolarda paylaşılıyor ve bunu herkes görüyor. Bizler ne söylersek söyleyelim ne işitmek istiyorlar ne görmek istiyorlar” dedi.

CHP VE İYİ PARTİ İSTANBUL ÜZERİNDEN TRABZON’DA ALGI OLUŞTURUYOR

Muhalefetin hemşehricilik üzerinden bir algı oluşturarak Karadeniz Bölgesinde ve Trabzon’da İBB seçim çalışması yürütmeye çalıştığını belirten Başkan Revi,  31 Mart Yerel Seçim sonuçlarını hatırlattı. Başkan Revi “Hem CHP’nin hem İYİ Parti’nin Trabzon için büyük ümitleri vardı. Büyük oy oranlarından bahsediyorlardı. İYİ Parti seçim öncesinde 11 belediyeyi kazanacağını söylüyordu. Seçim sonrası bunlar hiç konuşulmadı. Şimdide hiçbir şey olmamış gibi hem İYİ Parti hem CHP Trabzon’da İBB seçimlerini gündeme getirerek algı oluşturmaya çalışıyorlar.” İfadelerine yer verdi.

KARŞI TARAFTAKİ İTTİFAKIN KİMLERDEN OLUŞTUĞUNU GÖRÜYORUZ

Sadece Türkiye’nin değil dış mihraklarında İBB seçimlerine odaklandığını belirten Başkan Revi “Aslında ortada bir takım gerçekler var. Karşı taraftaki ittifakın kimlerden oluştuğunu görüyoruz. Videolarda paylaşılıyor ve bunu herkes görüyor” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Amerika'sı da Avrupa'sı da bu seçime gözünü dikmiş durumda. Kandil de gözünü bu seçime dikmiş durumda. Herkes üst üste açıklamalar yapıyor. Herkesin tarafı belli” açıklamalarını hatırlatan Başkan Revi “Bizler ne söylersek söyleyelim ne işitmek istiyorlar ne görmek istiyorlar. Mesele bundan ibaret, yoksa ortada bir sürü kayıt var, video var. Kesin olmayan sonuçlar açıklandıktan sonra Avrupa’nı tavrını da gördük. Şu an bir algı üzerinden gidilmeye çalışılıyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.