Akçaabat her mevsim turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor

Karadeniz'i boydan boya kucaklayan dağların eteklerindeki Hıdırnebi, Kayabaşı, Büyük Oba, Karadağ, Kurtdüzü, Balıklı gibi yaylaları ile öne çıkan Akçaabat ilçesi, sonbaharın son dönemlerinin yaşandığı şu günlerde, ağaçlar yapraklarını dökse de sarı, kırmızı ve kahverengi tonlarını barındıran bitki örtüsüyle seyrine doyum olmayan güzellikler oluşturuyor...

Yöreye özgü bozulmamış kültürüyle de dikkati çeken yaylalar, iş hayatının stresi, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğayla baş baya kalmak, yöresel lezzetleri tatmak, buz gibi suları kaynağından içmek isteyen misafirlerine, yıl boyunca turizm açısından önemli potansiyel oluşturuyor.Her mevsim doğal güzellikleri ile beğeni toplayan ve göz dolduran Akçaabat yaylaları, dağ ve yayla turizmine gönül verenler başta olmak üzere fotoğraf tutkunlarının da son dönemdeki ilk adresi oluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.