İŞLETMELERİ BELLİ OLDU!

İŞLETMELERİ BELLİ OLDU

 Yalıncak Plajı ve Tam Otomatik Katlı Otopark'ın işletmeleri belli oldu. Trabzon’un Ortahisar İlçesinde yapılan Yavuz Selim Tam Otomatik Katlı Otopark Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmesine karar verildi. Bu kapsamda Otoparktan ayrı bağımsız bölümler olarak bulunan işletme, depo ve büroların satışı için yeniden ihaleye çıkılırken, otogar Trabzon Ulaşım A.Ş. tarafından işletilecek. Tam otomatik katlı otoparkın devri, bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılan müzakerenin ardından TULAŞ’a oy birliği ile verildi. 5 yıllığına yapılan devir sonrasında TULAŞ, Trabzon Büyükşehir Belediyesine aylık 20 bin TL ödeyecek. 

YALINCAK PLAJI...

Kısa bir süre önce törenle hizmete açılan Yalıncak Plajının işletmecisi belli oldu. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Yalıncak Plajının işletmesini Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şirketlerinden TRABİTAŞ’a devretti. Trabzon Valiliği ile yapılan protokol çerçevesinde TRABİTAŞ yüzde 2 tahsilat payını, Trabzon Büyükşehir Belediyesine ödeyecek.  Yalıncak Plajının işletmesinin belediye tarafından yapılacak olması da Yalıncak Plajda fiyat tartışmalarına da son noktayı böylelikle koymuş oldu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105