Abdülkadir Ömür'ü göz göre göre yaktılar!

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'ü göz göre göre yaktılar!

'Menisküs yırtığı var' raporuna rağmen AEK'ya karşı oynatılan Abdülkadir Ömür'ü göz göre göre yaktılar. Kulüpten yapılan açıklamada Abdülkadir Ömür'ün sol dizinde ödem oluştuğu ve tedavisine başlandığı belirtilmişti ancak genç yıldız bir sonraki gün yapılan antrenmanda da yer aldı. Ağrıları bir türlü geçmeyen Ömür, eski kulüp doktoru ve şu an Milli Takım'da görev yapan Ufuk Şentürk'e gözüktü ve skandal burada ortaya çıktı.

Taraftar "30 milyon euro'luk gencecik çocuğu yaktınız. Bu ihmalinizin hesabını nasıl vereceksiniz?" serzenişinde bulunuyor.Yönetime, "Neden sağlık kurulu seçilirken daha titiz davranılmadı?" eleştirisi getirildi.Teknik heyet de idmanlarda oyuncuları daha sakin oynamaları konusunda uyarmadığı için hedefte..."

Tam şampiyonluk beklerken, yara aldık" diyen taraftar, sorumluların hesap vermesini bekliyor.

SAĞLIK KURULU GÖZ GÖRE GÖRE YAKTI

Abdülkadir Ömür'ün sakatlığının Malatya maçında oluştuğu, ancak teşhis konulamadığı için bu sakatlıkla AEK maçına da çıktığı ve menisküsündeki yırtığın derinleştiği iddia edildi.AEK maçında ağrıları artınca oyundan alınan yıldız için 'ödem var' dendi.Radyologların 'yırtık var' uyarısının gözardı edildiği belirtildi.Ömür ağrıları geçmeyince, milli takım doktoru Ufuk Şentürk'e gözüktü.Şentürk, MR incelemesi ile 'menisküs' teşhisini koydu.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105