Nevzat Aydın'a Lafı Yapıştırdı...

'Parasını garanti altına aldı'

Trabzonspor'da Onur Kıvrak polemiği devam ederken eski yöneticiler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Trabzonspor camiasında eski kaleci Onur Kıvrak'ın "futbolu bıraktım" açıklamasının yankıları sürüyor. Deneyimli kaleciye ilk olarak Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın sahip çıkarken "Onur Kıvrak'ın vedasını anlamak zor. Yıllarını Trabzonspor'a vermiş bir kaleci tek bir maçta kötü oynadı diye kadro dışı bırakılıp, futboldan koparılmaz. Umarım kendisi hakkında doğru karar verilmiştir. Çok az oyuncu 10 sene forma giyebiliyor bir takımda. ‘Bir maç yüzünden değil’ diyenlere soruyorum. O maç 5-0 yenilmesek de 1-0 yenseydik kadro dışı kalacak mıydı?" ifadelerine yer vermişti.

Aydın'ın bu açıklamalarına Bordo Mavili taraftarların bir bölümü sahip çıkarken bir bölümde tepki gösterdi. Bu tepkilerden bir tanesi de aynı dönemde görev yaptığı eski başkan yardımcısı Gökhan Saral'dan geldi. Saral Onur Kıvrak'ın parasını garantiye aldığını ve bundan dolayı böyle bir karar aldığını ifade ett. Saral, "Bir taraf da bordo mavi canlar yürekler,diğer taraf da formasına eldivenlerine ilk fırsatta saygısızlık eden Onur’lar!.. Nevzat Aydın,  Biz  forma yere serildiğinde radikal kararı almalıydık!.. Taviz tavizi doğurdu! Bütün alacağını garantiye aldı.  (TS’li Onur olarak kalmak istiyorum:) Onur parasını garanti altına almadan böyle bir açıklama yapsa, bende Nevzat Aydın'ı sonuna kadar desteklerdim. Şampiyonluğa yürürken Onur,Burak,Juray Kucka gibi yıldızlarını yok pahasına kaybetmek. Radikal kararlar almak. Umarım güzel sonuçlar doğurur. Sosa da yıldız ve maliyetli?" dedi

PARASINI GARANTİYE ALDI

Öte yandan Onur Kıvrak alacağı olan 3 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu kulüpten peşin alırken geri kalan 2,5 milyon Euro'yu taksitlendirdi. Eski oyuncu Onur Kıvrak böylelikle futbolu bırakmış olmasına rağmen Bordo Mavililerden 20 milyon TL'ye yakın bir ücret alacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.