Merve Boluğur, "Kara Melek" notuyla cesur pozlarını paylaştı!

"Kara Melek" notuyla cesur pozlarını paylaştı!

Sıkça aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde olan Merve Boluğur, 3,9 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabında dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Cesur pozlarını paylaşan Boluğur, gönderisine 'Kara melek' notu düştü.Merve Boluğur, Eser Yenenler'in programına katılarak, "Hayatımda çok mutlu bir yuva kurmak istedim. Bir tane tatlı erkek çocuğum olsun istedim" açıklamasıyla dikkat çekmişti. 

Ünlü oyuncunun programda yaptığı açıklamaların ardında da eski eşi Murat Dalkılıç, "O kişi ben değilim. Merve benimle evliyken çocuk istemiyordu" şeklinde açıklama yapmıştı.

"KARA MELEK" NOTUYLA PAYLAŞTI

Son paylaşımıyla da gündeme gelen oyuncu, 3,9 milyon takipçili Instagram hesabından siyah mini elbisesiyle çekilmiş pozlarını paylaştı.

Merve Boluğur, "Kara Melek" notuyla cesur pozlarını paylaştı!

Boluğur, bu gönderisine 'Kara melek' notunu ekledi. Takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulan oyuncunun paylaşımı konuşulmaya devam ediyor.

Merve Boluğur, "Kara Melek" notuyla cesur pozlarını paylaştı! - Resim : 2

Merve Boluğur, "Kara Melek" notuyla cesur pozlarını paylaştı! 

Anahtar Kelimeler:
Merve Boluğur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.