Muhtar yol iddialarından rahatsız

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yer alan Şinik Organize Sanayi Bölgesine ulaşımda kullanılan Şinik Mahallesi yollarına ağır vasıtaların zarar verdiği iddialarına Şinik Muhtarı Niyazi Natır tepki gösterdi. Muhtar Natır, mahalle yollarında hiçbir sorunun olmadığını belirtere k iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

MUHTAR TEPKİLİ

Şinik Organize Sanayi Bölgesine ulaşımda kullanılan yolların ağır vasıtalar nedeniyle zarar gördüğü iddialarına Şinik Mahallesi Muhtarı Niyazi Natır cevap verdi. Bir süredir konuşulan iddiayla ilgili açıklamalarda bulunan Natır, “OSB’de fabrikalar harıl harıl çalışıyor. Bu iddialar nereden çıkıyor bilmiyoruz. Yollarda batmış bir durum yok. Yollarımız çok iyi durumda. Böyle bir şey yok.” dedi.

ŞİNİK MASAYA YATTI

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yer alan Şinik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı önceki gün Trabzon Valiliği'nde gerçekleştirildi.  Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO adına yönetim kurulunda bulunan Meclis Üyesi İlker Yıldırım ve diğer ilgililer katıldı. Toplantıda Şinik (Akçaabat) OSB ile ilgili genel konular görüşüldü.

 

Anahtar Kelimeler:
MuhtarOrganizeŞinik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.