RAMAZAN SÜRGÜNÜ

Elazığlı genel müdür, kendi adamlarına yer açmak için toplu sürgün yaptı

Elazığlı TİSKİ Genel Müdürü kendi adamlarına yer açmak için Ramazan ayında toplu sürgün yaptı. AK Parti bu sürgüne de sessiz kalmayı tercih etti. 

TEKATAŞ'IN AK PARTİ İLE BİR SIKINTISI MI VAR?

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından Van'dan Trabzon'a getirilen Elazığlı Ali Tekataş, Trabzon'da AK Parti'nin kadrolarına opersyon yapmayı sürdürüyor. TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş'ın mobbing uyguladığı iddia edilen personel AK Parti'den yardım bekliyor. Tekataş'ın son icraatı Ramazan ayında yaklaşık 30 personeli,  Çaykara, Düzköy, Şalpazarı, Vakfıkebir ve Maçka ilçelerine sürgün etmek oldu.Yıllarca Trabzon’a hizmet eden TİSKİ personelini sürgün eden Genel Müdür Ali Tekataş’ın yeni görev alacak şirket personeline yer açmaya çalıştığı ve birçok kişiyi emekliliğe zorladığı ileri sürülüyor. Bu arada sürgünlerin altında geçmiş dönemdeki etkili isimlere baskın kurmak olduğu iddia edildi.

VASKİ’DE BÖYLEYDİ, TİSKİ’DE BÖYLE

Van’da görev yaparken mütevazi bir odaya sahip olan Elazığlı Tekataş, Trabzon’da Osmanlı Sarayları’nı hatırlatan gösterişli bir odaya sahip olduğu ortaya çıktı.Bu arada eski daire başkanına mobbing uyguladığı için eşi tarafından saldıya uğrayan Ali Tekataş'ın ekibiyle birlikta saldırgan H.S.'yi bina önüne kadar çıkardığı ve adamlarıyla dövdüğü iddia edildi. Belediyenin TİSKİ içindeki arbedeyi basına dağıttığı bina önündeki arbedeyi kamuoyundan gizlediği ileri sürüldü.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiVanArbedeTiskiMüdr
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.